A digitális világ korában, amikor nap mint nap mi is akár több tucat képet kattintunk el a telefonunkkal, időnként úgy érezhetjük, hogy hiába a sok kép, valami mégis hiányzik. Éppen ezért biztos vagyok benne, hogy mindenkinek megfordult már a fejében, hogy szeretne magáról egy igényes, szép sorozatot, ami a legjobb arcát mutatja meg, s amire később is szívesen emlékszik majd vissza, szívesen vesz elő. Vagy szüksége van egy pár szuper portréra állás-, vagy éppen társkereséshez.

Te is kacérkodtál már a gondolattal, hogy készíttess egy profi portrésorozatot magadról, de valami mindig elbizonytalanított? Hogy mi lesz, ha csalódsz, mert Rólad úgysem lehet jó képet csinálni? Egy dolgot biztosan tudok: nincs olyan ember, akiről ne lehetne előnyös fotót készíteni. Egy őszinte tekintet, egy érzelmet sugárzó, természetes arckifejezés mindenkinek jól áll. :) Fontos, hogy bízz bennem, mint fotósban, én azt teszem, ami a dolgom: kíváncsi vagyok Rád és kihozom Belőled a legtöbbet. De még fontosabb, hogy bízz Magadban, a kisugárzásodban. 

Az üzleti világban is elengedhetetlen a jó vizuális megjelenés. Gondoljátok csak végig, ma szinte mindent a képek alapján választunk ki, (vagy legalábbis egy nagyon meghatározó első benyomást tesznek ránk): az éttermet, a szállást, a fodrászatot, az edzőtermet, a játszóházat, de még fogorvost vagy a családi kirándulás útvonalát is. :)

Akár kisvállalkozásról, akár sok embert foglalkoztató, nagyobb cégről van szó, sokkal jobban mutat egy weboldalon, ha nem szelfi vagy amatőr fotó mutatja be a munkatársakat, az üzletet, vagy éppenséggel az irodát, hanem profi fotós által készített fényképek. Sok gyönyörű honlapot láttam már, csodálatos stock fotókkal, amiken egyedül a kollégák fotói maradtak el minőségben a honlap többi részétől. Rengeteg kisvállalkozó Facebookon, Instagramon úgy jelenik meg, hogy a telefonjával készített képeket rak fel, míg vannak, akik készíttetnek legalább egy bemutatkozó fotósorozatot az üzletről, a szolgáltatásról, a termékről, a munkatársakról, és ezeket a képeket használják később a fontosabb felületeken. Ti is látjátok a különbséget, igaz? Ugye, mennyivel jobb benyomást kelt Bennetek is, ha egy honlapon profi fotók várnak, amatőr képek helyett? 

Egy szép fotósorozat az üzletedről, szolgáltatásodról, Rólad: biztos befektetés. Keress bátran, megbeszéljük a részleteket.