Gyerekkorom óta vonzott a fotózás. Amióta létezik digitális fényképezőgép, megszállottan fotóztam a családot, a barátokat, a virágokat, és a világot, amerre jártam. A mai napig ez az a tevékenység, ami mindig feltölt, ami leginkább az alkotás örömét adja. Lenyűgöz ez a művészeti ág és egyes alkotók munkássága. Bámulatos, hogy mennyire sokféleképpen be lehet mutatni a világot a fotókon keresztül, és végtelenül izgalmas, ahogy a folyamatos tanulás, tapasztalatszerzés újabb és újabb utakat és lehetőségeket nyit meg előttem. És elmondhatatlan sikerélményt jelent nekem látni az örömöt az arcotokon, vagy olvasni a lelkes visszajelzéseteket, amikor megkapjátok a képeket.

Akik ismernek, tudják, hogy általában a természetesség jellemző rám, éppen ezért áll nagyon közel a személyiségemhez a lifestyle fotózás. Szeretem, ha képeim élettel teliek, ha egy hangulatot vagy érzelmet sugároznak, legyen az egy őszinte családi pillanat, egy pék vagy fodrász munkája iránti lelkesedése, vagy egy cégvezető határozott, megbízható kisugárzása.

A fotózás számomra nem csak egy hobbi, hanem valódi szenvedély. A fényképezőgép lencséjén keresztül igazán különlegesnek látom a világot, és szeretném, hogy a Rólatok készült képek által Ti is felfedezzétek, milyen különlegesek vagytok.
Rólam image